ÇOMÜ Göç Sertifika Programı

ÇOMÜ Göç Sertifika Programı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde, Konrad Adenaeur Vakfı (KAS) Türkiye Temsilciliği ve Türk-Alman Üniversitesi Göç ve Uyum Araştırmaları Merkezi (TAGU) işbirliğinde 15-19 Şubat 2021 tarihleri arasında online Göç Sertifika Programı düzenlenecektir.

ÇOMÜ Stratejik Araştırmalar Merkezi'nin yürütücülüğünü yaptığı program Üniversitemizin bütün öğrencilerinin ve göç alanına ilgisi olan akademik ve idari kadroların ayrıca Türkiye’nin her yerinde göç alanında çalışma yapanların başvurusuna açık ve ücretsizdir. Kontenjan sınırlıdır.

Son başvuru tarihi: 8 Şubat 2021

*Başvurular formuna program afişinde yer alan link ve karekod üzerinden ulaşabilirsiniz.

*Programa katılmaya hak kazananlara, 12 Şubat 2021 Cuma günü bilgilendirme maili gönderilecektir.

*Program sonunda sertifikaya sahibi olmak için; 10 oturumdan en az 8'ine katılmak ve 1000 kelimelik düşünce yazısını 26 Şubat 2021 Cuma gününe kadar comugocsertifika@gmail.com adresine göndermek gerekmektedir.

*Sorularınız için, comugocsertifika@gmail.com mail adresi üzerinde iletişime geçebilirsiniz.