0

Engelliler ve Spor Kitabı, Dünya ve Avrupa Bilek Şampiyonu Ümit Burunlular’a Takdim Edildi

Bu Haber 1515 Kez Okundu
  • Paylaş:
Engelliler ve Spor Kitabı, Dünya ve Avrupa Bilek Şampiyonu Ümit Burunlular’a Takdim Edildi

Haber-Fotoğraf: Duygu Karademir Aras

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Özden Yurdakul’un editörlüğünü yaptığı “Engeliler ve Spor” kitabı ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat tarafından kitap kapağında fotoğrafı kullanılan Dünya ve Avrupa Bilek Şampiyonu Ümit Burunlular’a törenle takdim edildi.

Safiye Hüseyin Elbi Konferans Salonunda Spor Bilimleri Fakültesi akademik kurul toplantısı öncesi gerçekleşen takdim törenine ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Özden Yurdakul, Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu ve akademisyenler katıldı.

Dekan Prof. Dr. Hürmüz Koç, takdim töreni öncesinde yaptığı konuşmada başta ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesinde görev yapan akademisyenler olmak üzere diğer üniversitelerin de bölümlerini yazdığı “Engelliler ve Spor” kitabında Dünya ve Avrupa Bilek Şampiyonu Ümit Burunlular’ın fotoğrafının kapak olarak kullanılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Ümit Burunlular’ın özgeçmişini okudu.

Prof. Dr. Hürmüz Koç’un yaptığı açılış konuşmasının ardından kitap takdim törenine geçildi. Tören sırasında ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp ve Ümit Burunlular’ın Antrenörü Serkan Soycan Yaylacı da hazır bulundu.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat “Ne olursa olsun yılmadan, usanmadan, ümidini kaybetmeden birçok şampiyonluğa imza atarak ülkemizi gururlandıran ve gelecek nesillere örnek olan Ümit Burunlular’ı azmi ve gayreti dolayısıyla tebrik ediyorum. Günümüzde gittikçe kaybettiğimiz vefa kavramı çok önemlidir. Bu vesile ile kitap kapağında şampiyonumuzun fotoğrafını kullanma fikrini ortaya atan Prof. Dr. Hürmüz Koç ile Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Özden Yurdakul’a ve kitapta emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ümit Burunlular ise “Buralara gerçekten çok zor geldim ama en önemlisi Rektörümüzün dediği gibi vefa idi” diyerek başta Prof. Dr. Hürmüz Koç olmak üzere kitapta emeği geçen herkese ayrıca kendisinde çok emeği olan Antrenörü Serkan Soycan Yaylacı’ya teşekkür etti.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp ile birlikte Ümit Burunlular’a kitap, Antrenör Serkan Soycan Yaylacı’ya da teşekkür plaketi takdim etti.


Fotoğraf Albümü