0

“Hentbolda Temel Teknik” Kitabı İle Mehmetçik Vakfı’na Bağış Yapabilirsiniz

Bu Haber 1829 Kez Okundu
  • Paylaş:
“Hentbolda Temel Teknik” Kitabı İle Mehmetçik Vakfı’na Bağış Yapabilirsiniz

“Hentbolda Temel Teknik” Kitabı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri Dr. Mustafa Deniz Dindar ve Dr. Özdemir Atar tarafından yazıldı. Yayın tarihi, 33 Mehmetçiğin İdlib’de şehit düştüğü tarihe denk geldiği için kitabın tüm geliri yazarlar ve yayın evi tarafından Mehmetçik Vakfına bağışlandı.

ÇOMÜ Senato Toplantısında Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, kitabın tanıtımını yaparak kitabın sonunda bulunan kare kodu ile Mehmetçik Vakfına online bağış yapılabildiğini açıkladı. Öğretim Üyelerinin her birine dağıtılan kitabın tüm Türkiye’de dağıtımının yapıldığı vurgulayan Dekan Koç, alınacak her kitabın Mehmetçik Vakfına Destek olacağını dile getirerek kitap hakkında şunları söyledi: 

“Hentbol sporuna başlangıç düzeyinde fizyolojik gereksinimlerin ve öğretim tekniklerinin bulunduğu kitap; içinde barındırdığı görseller, kare kod ve video uygulamaları ile güncel akademik yazın ve öğretim metotları ile uzaktan eğitime uygunluğu sayesinde “Covid-19” sürecinde dahi başta üniversitemiz öğrencileri olmak üzere tüm öğrencilerin, hentbol branşını ders kapsamında veya ders dışında da görerek ve uygulayarak öğrenimlerine ve spor dalının gelişmesine katkı sağlayacak niteliktedir.”

Fotoğraf Albümü