“Çanakkale Savaşlarında Seyyar Jandarma Birlikleri” Temalı Projenin Protokol İmzası Gerçekleşti

30.01.2020

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ve Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı arasında, İl Jandarma Komutanlığı bahçesini çevreleyen istinat duvarı üzerine seramik baskı tekniği ile yapılacak olan “Çanakkale Savaşlarında Seyyar Jandarma Birlikleri” temalı projenin protokol imzası gerçekleşti.

Projenin protokol imzasına ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, İl Jandarma Komutanı Jandarma Alb. Emrullah Büyük, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Suat Uğur, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Deniz Kürşad ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Askeri Tarih Araştırmaları Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi Bekir Dinç katıldı.