0

5. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetleri Paneli ve Medi-Ralli Yarışması

Bu Haber 1891 Kez Okundu
  • Paylaş:
5. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetleri Paneli ve Medi-Ralli Yarışması

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, İlk ve Acil Yardım Programı tarafından 5.si düzenlenen Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizömetleri Paneli ve Medi-Ralli yarışması Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

5.Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetleri Paneline, Üniversitemiz Genel Sekreteri Sami Yılmaz,  Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayten Dinç, Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Behçet Varışlı, akademisyenler, 112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanları ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Doç. Dr. Ayten Dinç, Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetleri sunumunda gece-gündüz, yağmur-çamur demeden en zor anlarında acil müdahaleye ihtiyaç duyan herkesin yardımna koşan sağlık çalışanlarının çok kutsal bir görevi yerine getidiklerini belirtti. Ayrıca sunulan hizmete hepimizin her an ihtiyaç duyabileceğini ve aldığımız hizmetin sonuçlarının sağlıklı bir şekilde hayatımıza devam edebilmemizi ve hatta yaşamımızı etkileyebileceği için hayati önem taşıdığını belirterek etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.  

Üniversitemiz Genel Sekreteri Sami Yılmaz, yaptığı açılış konuşmasında bu tip etkinliklerin önemine dikkat çekerek etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Ayrıca etkinliğin gelecek yıllarda ulusal düzeyde hatta uluslararası düzeyde gerçekleştirilmesini temenni etti.

Açılış konuşamlarının ardından Medi-Ralli yarışmasında dereceye giren takımların ödül törenleri gerçekleştirildi ve üç oturum şeklinde düzenlenen panellere geçildi. İki gün süren program sonunda panelistlere teşekkür belgeleri ve plaketleri takdim edildi.