Yenilenebilir Enerji ve Robot Topluluğundan “Yenilik İstasyonu İnnostation” Projesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yenilenebilir Enerji ve Robot Topluluğu üyeleri “Yenilik İstasyonu İnnostation” projesi ile ilgili görüşmek üzere Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’i ziyaret ettiler.

ÇOMÜ’nün yenilikçi ve girişimci gençlerine destek olmak için Gençlik ve Spor Bakanlığının bu alanda hazırlanmış olan iki farklı fonundan toplamda 200.000 liranın üzerinde desteği ÇOMÜ’ye kazandıran topluluk,  Yenilik İstasyonu İnnostation adını verdikleri projeleri ile dönem içerisinde hem lise hem de üniversite öğrencilerine ücretsiz olarak proje, patent hakları, girişimcilik, iş planı, kodlama, 3d printer ve modelleme, şirketleşme süreci, pazarlama stratejileri gibi konular hakkında 8 eğitim ve 4 seminer verecekler.