0

ÇOMÜ Heyeti, Güney Kore - Türkiye İşbirliği Toplantısında Ülkemizi Temsil Etti

Bu Haber 1589 Kez Okundu
  • Paylaş:
ÇOMÜ Heyeti, Güney Kore - Türkiye İşbirliği Toplantısında Ülkemizi Temsil Etti

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 1-3 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirmiş olduğu Güney Kore ziyareti çerçevesinde alınan kararlar gereğince, Kore Ulusal Araştırma Vakfı ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) koordinasyonunda teknoloji, yenilik, enerji, eğitim, altyapı ve savunma sanayii alanlarında iki ülke arasında işbirliği toplantıları yapılmasına karar verildi.

Bu bağlamda ilki TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezinde gerçekleşen toplantıda, ülkemizi “Yapay Zekâ, Arttırılmış Gerçeklik ve Öğretim Sistem Tasarımları” alanlarında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi temsil etti. ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer başkanlığında ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mustafa Yunus Eryaman koordinatörlüğünde toplantıya katılan üniversitemiz heyeti çok sayıda projeye ve ikili işbirliği anlaşmalarına imza attılar.

ÇOMÜ Heyetinde ayrıca Doç. Dr. Muzaffer Özdemir, Dr. Öğretim Üyesi Levent Çetinkaya, Dr. Öğretim Üyesi Serkan İzmirli ve Öğretim Görevlisi Zafer Karadayı da yer aldı.

Fotoğraf Albümü