Kosova Gjilan Üniversitesi’nden Rektör Prof. Dr. Acer’e Ziyaret

Kosova Gjilan Üniversitesi’nden Rektör Prof. Dr. Acer’e Ziyaret

Kosova "Kadri Zeka" Gjilan Üniversitesi’nden Rektör Doç Dr. Bajram Kosumi, Rektör Yardımcıları Öğr. Üyesi Dr. Dukagjin Leka, Öğr. Üyesi Dr. Naim Mustafa, Dış İlişkiler Biriminden Luljete Berisha,Protokol Biriminden Minire Haziri-Rexhepi Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret etti.

ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Salim Razı da ziyarette hazır bulundu.

Görüşmede iki üniversite arasında imzalanması planlanan ikili anlaşma, ortak yürütülebilecek araştırma projeleri ve ortak düzenlenebilecek konferanslar değerlendirildi. "Kadri Zeka" Gjilan Üniversitesi, Üniversitemizin kurucu üyesi olduğu ve Doç. Dr. Salim Razı’nın halen kurucu yönetim üyeliğini yürüttüğü Avrupa Akademik Dürüstlük Ağı’nın (European Network for Academic Integrity) aktif bir üyesi olması sebebiyle, her iki üniversite arasında akademik dürüstlük ile ilgili farkındalık geliştirmeyi amaçlayan ortak çalışmaların yapılması önerildi.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdiminin ardından son buldu.