Genç Eko-Tarım Girişimcilerinin Yöneticilik ve Girişimcilik Becerilerinin Geliştirilmesi İle İlgili Avrupa Birliği Projesi Kabul Edildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Karabayır’ın koordinatörlüğünde, Dr. Öğr. Üyesi Nazan Arifoğlu, Öğr. Gör. Selçuk Birer, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Öğütcü, Dr. Fırat Alatürk ve Dr. Öğr. Üyesi Baboo Ali’nin de araştırmacı olarak görev aldığı “Genç Eko-Tarım Girişimcilerine Ortak Mesleki Eğitim (VET) Yoluyla Yöneticilik ve Girişimcilik Becerilerinin Geliştirilmesi” konulu proje - Development of Managerial and Entrepreneurial Skills of Young Eco-farming Entrepreneurs via Joint VET Curricula (ECOFAR) - Brüksel’de bulunan Avrupa Komisyonu Yürütme Ajansı tarafından “KA3 - Support for Policy Reform, Joint Qualifications in Vocational Education and Training” programı kapsamında, toplam 248,639 Euro bütçe ile desteklendi. Türkiye, Yunanistan, Slovenya ve Bulgaristan’dan üniversiteler, araştırma kuruluşları ile sivil toplum örgütleri 24 ay boyunca projede görev alacaklar.