Okçuluk Sporu Temsilcilerinden Rektör Acer’e Ziyaret

Okçuluk Sporu Temsilcilerinden Rektör Acer’e Ziyaret

Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Aziz Sinan Alp, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Sedat Bektaş, Türkiye Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Çanakkale Okçuluk İl Temsilcisi Hakan Çakıroğlu, Gelibolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Özdemir ve Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Burunlular, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret ettiler.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hasan Mevsuf Spor Salonu yanında oluşturulan geleneksel okçuluk sahasının, öğrencilerin yanı sıra okçuluk sporu ile uğraşanların kullanılması konusunda görüş alış verişinin yapıldığı ziyarette, ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç da hazır bulundu.