0

ÇOMÜ’de Yeşillendirme Çalışmaları Devam Ediyor

Bu Haber 1840 Kez Okundu
  • Paylaş:
ÇOMÜ’de Yeşillendirme Çalışmaları Devam Ediyor

Haber - Fotoğraf: Duygu Karademir Aras, Onur Çiftçi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Teknik Bilimler ve Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulları önündeki kamelya alanına fidan dikimi gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Genel Sekreter Sami Yılmaz, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Karabayır, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Enver Yolcu, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper Sağlık, Yapı İşleri Daire Başkanı Sinan Karabulğu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

ÇOMÜ’nün Çanakkale merkezdeki meslek yüksekokulları ile üçüncü giriş kapısı arasında yeni düzenlenen yolları ve kamelyaların yapıldığı alanı inceleyen Rektör Prof. Dr. Acer, fidan dikimi öncesinde öğrenciler ile bir araya gelerek üniversitenin fiziki imkanlarını geliştirmek adına yapılan çalışmaları anlattı ve öğrencilerin taleplerini dinledi.

ÇOMÜ yönetimi olarak meslek yüksekokullarına büyük önem verdiklerini vurgulayan Prof. Dr. Acer, “Üniversitemiz 2018 – 2019 Eğitim Öğretim Döneminin ilk fidan dikim etkinliğini bu kamelya alanında gerçekleştiriyoruz. Yeni dönemde üniversitemizde hem akademik başarıların hem de öğrenci ve personele tahsis edilen sportif ve sosyal alanların arttırılmasının yanı sıra yerleşkemizi de görsel olarak geliştiriyoruz. Bu alanı ağaç dikimi ile birlikte rulo çimler döşeyerek kısa sürede yeşillendireceğiz ve meslek yüksekokullarının olduğu alanda gerekli tüm çalışmaları yapacağız” dedi.

Konuşmanın ardından alanda fidan dikimi gerçekleştirildi.