1

Ünlü Oyuncu Perihan Savaş, İletişim Fakültesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Bu Haber 2137 Kez Okundu
  • Paylaş:
Ünlü Oyuncu Perihan Savaş, İletişim Fakültesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi


Haber - Fotoğraf: Tuncay Ak

II. Uluslararası Truva Atı Kısa Film Festivali’nin onur konuğu olarak Çanakkale’de bulunan ünlü oyuncu Perihan Savaş, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İletişim Fakültesi Radyo Sinema ve Televizyon bölümü öğrencileriyle söyleşide bir araya geldi. 

İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kongre Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda düzenlenen söyleşiye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal ile İletişim Fakültesi öğrencileri katıldılar. 

Moderatörlüğünü İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Elmacı’nın yaptığı söyleşide, ünlü oyuncu Perihan Savaş tiyatro ve sinemada 50 yıla yaklaşan birikimini gençlerle paylaştı.

Festivale ilginin üst seviyede olmasının sevindirici olduğunu kaydeden Savaş, gençlerin üniversite tarafından bu alanda desteklenmesinin önemli olduğunu söyledi. 

Yeşilçam ve sinema serüveni boyunca yaşadığı önemli köşe taşlarından anektodlar paylaşan Altın Portakal ödüllü sinema oyuncusu Perihan Savaş, genç sinemacı adaylarına tavsiyelerini aktardı.

Fotoğraf Albümü