Çanakkale’nin Kurumları Öğrencilerimizle Buluşuyor

Çanakkale’nin Kurumları Öğrencilerimizle Buluşuyor

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında ÇOMÜ’ye ilk kez kayıt yaptıran öğrencilerimizin, Üniversitemizde ve şehrimizde sürdürecekleri öğrencilik hayatları boyunca ihtiyaç duyacakları konularda bilgi sahibi olmaları için Çanakkale’deki çeşitli resmi kurumlar tarafından Terzioğlu Yerleşkesi ÖSEM’de stantlar kuruldu.

Çanakkale Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İŞKUR, Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, GESTAŞ ve ÇOMÜ’nün stantlarında öğrencilerimizin soruları gün boyunca yanıtlanacak.

17-21 Eylül 2018 tarihleri arasında Terzioğlu Yerleşkesi Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi (ÖSEM) önünde kurulan stantlar, saat 10.00’dan itibaren ziyarete açılırken 20 Eylül 2018 Perşembe günü saat 11.00’da ise aynı yerde, Hüseyin Akif Terzioğlu Şevkat Yuvası Vakfı tarafından öğrencilerimize aşure ikramı yapılacak.