Sunchon National Üniversitesi Öğretim Üyesi Jun’dan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’e Ziyaret

Sunchon National Üniversitesi Öğretim Üyesi, Kore Nitel Araştırmalar Birliği Başkanı ve Uluslararası Eğitimciler Birliği Güney Kore Temsilcisi Prof. Dr. Young-Gook Jun, ikili işbirliği görüşmeleri yapmak üzere Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret etti.

Sunchon National Üniversitesi, Bilgisayar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi olan Prof. Dr. Young-Gook Jun;  Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğretim elemanları ile de buluşarak yapılabilecek iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

2019 yılında ÇOMÜ ve Sunchon National Üniversitesi işbirliğinde Güney Kore’de Uluslararası Nitel Araştırmalar K;ongresi düzenlenmesine ve TÜBİTAK-Güney Kore Ulusal Bilim Ajansı desteği ile eğitim teknolojileri alanında uluslararası bir proje yürütülmesine karar verildi.