Yüksek Öğretim Kalite Güvencesi 4. Toplantısı Gerçekleştirildi

Yüksek Öğretim Kalite Güvencesi 4. Toplantısı Gerçekleştirildi

Haber ve Fotoğraf: Gökçe Güzel

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yüksek Öğretim Kalite Güvencesi 4. Toplantısı Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Baysal, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir, Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Ünver, MEYOK Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, Üst Komisyon Üyeleri, Danışma Kurulu Üyeleri, Alt Komisyon Üyeleri ve Kalite Güvencesi Temsilcileri katıldı.

Toplantıda, ÇOMÜ’nün kalite güvencesi çalışmalarını anlatan bir sunum gerçekleştiren Komisyon Üyesi Prof. Dr. Süha Özden, akademik ve idari birimlerin dış değerlendirme süreci ve program akreditasyon hazırlıklarına dair aktarımlarda bulundu. Prof. Dr. Özden, kalite güvencesi kapsamında gerçekleştirilmesi gereken anket çalışmalarını örneklendirdiği konuşmasında, birçok bölümün akreditasyon çalışmalarının sürdüğünü de kaydetti.

Toplantı, soru cevap kısmının ardından sona erdi.