TÜBİTAK (ARDEB) 2017 1. Dönem Proje Başvuru Sonuçları Açıklandı

TÜBİTAK (ARDEB) 2017 1. Dönem Proje Başvuru Sonuçları Açıklandı

TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı tarafından 1001, 3501 ve 1005 programlarının 2017 yılının 1.dönem sonuçları açıklandı.

Açıklanan sonuçlara  göre Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı 1001 kapsamında Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mevlüt Akçura, Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurettin Şahiner, Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuğba B. Tümer ve Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yonca Yüceer'in projelerinin yanı sıra Kariyer Geliştirme Programı 3501 kapsamında Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Sercan Karav'ın projesi de kabul edildi.