0

Mezun Öğrencimizin Büyük Başarısı

Bu Haber 4370 Kez Okundu
  • Paylaş:
Mezun Öğrencimizin Büyük Başarısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu mezunu öğrencimiz, TV 19 muhabiri Turan Yıldız, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği Yerel Medya Özendirme Yarışması’nda birincilik ödülünü kazandı.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Kameramanlık ve Fotoğrafçılık Programı 2015-2016 mezunlarından olan TV 19 muhabiri mezun öğrencimiz Turan Yıldız, ‘Bakırcılar Çarşısında Çekiç Sesi Azalıyor’ haberiyle; Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün Yerel Medya Özendirme Yarışması’nda Türkiye birincisi oldu. 

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün 30’uncusunu gerçekleştirdiği Yerel Medya Özendirme Yarışması bu yıl 15 Temmuz’da şehit olan gazeteci Mustafa Cambaz adına gerçekleştirildi. TV 19’da birlikte görev yaptığı Yusuf Baş ile birlikte Türkiye birinciliği ödülünü kazanan mezun öğrencimiz Turan Yıldız, Grand Ankara Oteli'nde gerçekleştirilen törende ödülünü Başbakan Binali Yıldırım’ın elinden aldı.

Meslek Yüksekokullarında akademik bilginin yanı sıra Türkiye’nin öncelikli ihtiyacı olan ara elemanların yetiştirilmesinin hedeflendiğini hatırlatan Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, mezunumuz Turan Yıldız’ı Türkiye birinciliğinden dolayı tebrik etti.  


Fotoğraf Albümü