Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü Kuruldu

Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü Kuruldu

Üniversitemizin mezun ve halen öğrenim görmekte olan öğrencileri ile iletişimini güçlendirmek, çeşitli etkinlikler düzenleyerek öğrencilerimizin donanımlarını arttırmak, mezun öğrencilerin tecrübelerinin diğer öğrencilerimize aktarılmasını sağlamak üzere bir iletişim kanalı oluşturmak için “Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü” kuruldu.

Çalışmalarını “Öğrenci Yaşam-Kariyer Birimi” , “Öğrenci Mezun İlişkileri Birimi” ve “Etkinlik Birimi” çerçevesinde yürütecek olan koordinatörlük; burs, staj ve daimi iş imkanı sağlamak için kamu ve özel sektör ile işbirliği kurarak öğrencileri bu konuda bilgilendirmek, mezun öğrenciler ile kurulacak iletişim sayesinde bilgi toplamak, bilgileri kaydetmek, korumak ve iletişim ağı oluşturmak, öğrencilerin ÇOMÜ’ye kayıt yaptırdıktan mezuniyete kadar geçen süre içinde eğitim hayatları ve mesleki kariyer planlamalarına destek olmak, öğrenci ve mezunların, eğitim ve iş yaşamlarında birbirlerine faydalı ve destekleyici olabilmeleri için aralarındaki iletişimi sağlamak için uygun iletişim kanalları oluşturmayı amaçlıyor.

Kayıt olmak için tıklayınız.

Koordinatörlük sayfası için tıklayınız.