‘Geçmişten Günümüze Doğum Serüveni’ Fotoğraf Sergisi

‘Geçmişten Günümüze Doğum Serüveni’ Fotoğraf Sergisi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 25. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen ‘Öğrenci Şenliklerinde, İlk Nefes Topluluğu ‘Geçmişten Günümüze Doğum Serüveni’ temalı fotoğraf sergisi hazırladı. Sergiye akademisyenler, idari personel, sağlık çalışanları ve öğrenciler katıldı.

İlk Nefes Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ayten Dinç yaptığı açılış konuşmasında; “Üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz fotoğraf sergimizin amacı, anneliğe giden bu yolculukta geçmişten günümüze doğum serüvenindeki değişiklikleri sizlerle paylaşmak istedik. Bilimsel etkinlerin yanı sıra sanatsal faaliyetlere de çok önem veriyoruz. Sergiyi aynı zamanda eğitimin bir parçası olarak da görüyoruz” dedi. Açılış konuşmasının ardından sergi büyük bir ilgi ile gezildi.