0

Gelibolu MYO Öğrencisi Sevdanur, Gastronomi Festivali’nde Altın Madalya Kazandı

Bu Haber 2675 Kez Okundu
  • Paylaş:
Gelibolu MYO Öğrencisi Sevdanur, Gastronomi Festivali’nde Altın Madalya Kazandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri İstanbul'da düzenlenen 15. Uluslararası Gastronomi Festivali’nde altın madalya kazandı.

Yerli ve yabancı çok sayıda yarışmacının katıldığı festivalde Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencisi Sevdanur Şişek, üniversitelerarası Aşçılık Yarışmasında Balık alanında 1. olarak altın madalya kazandı.

Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri; 2015 yılında üçüncü olarak bronz, 2016 yılında da ikinci olarak gümüş madalya kazanmışlardı. Başarılarını her yıl artırarak devam ettiren öğrencilerimiz bu yıl zirvede yer almanın haklı gururunu yaşadılar.

Yarışmaya katılan ekip kazandıkları madalyalar ve başarı belgeleri ile Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mesut Bozkurt ve Bölüm Öğretim Görevlisi Ali İhsan Güneş eşliğinde Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Elagöz’ü makamında ziyaret etti. Elagöz, yarışmada 1. olan ekibe ve bölüm hocalarına teşekkür ederek, 3 yıldan beri bölüm öğrencilerinin başarısının artarak devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.