0

Dünyaca Ünlü Yıldız Futbolcu Eto’o, ÇOMÜ’nün 25. Yılını Kutladı

Bu Haber 3973 Kez Okundu
  • Paylaş:
Dünyaca Ünlü Yıldız Futbolcu Eto’o, ÇOMÜ’nün 25. Yılını Kutladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Futbol Takımı, 1. Lig müsabakaları öncesi kampa girdiği Antalya’da, Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın daveti üzerine Antalyaspor’un teknik ekip ve futbolcuları ile bir araya geldi.

Gerçekleşen buluşmada, ÇOMÜ Futbol Takımının teknik ekibinde bulunan öğretim elemanları, Antalyasporlu oyunculara ve teknik ekibe ÇOMÜ ve spor politikaları hakkında bilgiler verdi. 

Rıza Çalımbay’dan ÇOMÜ Futbol Takımına Anlamlı Jest

Türk Futbolunun efsanelerinden, Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ÇOMÜ Futbol takımının bir okul takımından daha çok, profesyonel bir disiplin içerisinde takım görünümünde olduğunu ve ÇOMÜ’yü Antalyaspor Tesislerinde görmekten son derece memnun olduklarını ifade ederek, tüm Antalyasporlu futbolcuların imzaladığı formayı, ÇOMÜ Futbol Takımı Teknik Direktörü Okt. Deniz Ünver’e takdim etti. Çalımbay, başta Rektör Prof. Dr. Yücel Acer olmak üzere tüm ÇOMÜ ailesinin 25. yılını kutladı.

Dünyaca Ünlü Yıldız Futbolcu Eto’o, ÇOMÜ’nün 25. Yılını Kutladı

Antalyaspor’da forma giyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Samuel Eto’o, ÇOMÜ’nün 25. yılı anısına hazırlanan kutlama belgesini imzalayarak teknik heyete takdim ederken, ÇOMÜ’nün uluslararası öğrencilere yönelik çalışmalarından duyduğu memnuniyetini belirtti. Eto’o, Rektörlük Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanlığının organize etmeyi planladığı Futbol Buluşmaları programlarına katılmak istediğini de ifade etti.

Antalyaspor, Yeni Tesislerinin Kapılarını ÇOMÜ Futbol Takımına Açtı

Kısa bir süre önce Avrupa standartlarında bir tesis kazanan Antalyaspor, idari menajer Kerem Atılmaz rehberliğinde ÇOMÜ Futbol Takımına kapılarını açtı. Türkiye’nin önemli kulüplerinde menajerlik yapan Atılmaz, ÇOMÜ Futbol Takımına tesisleri gezdirerek idari ve teknik konularda oyuncularımızı bilgilendirdi.


Fotoğraf Albümü