Ezine MYO’dan 25. Yıl Anısına Zeytin Ağacı Hatıra Ormanı

Ezine MYO’dan 25. Yıl Anısına Zeytin Ağacı Hatıra Ormanı

Haber - Fotoğraf: Tuncay Ak

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ezine Meslek Yüksekokulu’nda üniversitemizin 25. yılı etkinlikleri kapsamında Ziraat Fakültesi ve Ezine Meslek Yüksekokulu’nun ortaklaşa düzenlediği zeytin ağacı dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve eşi Aysun Acer, Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, dekanlar, meslek yüksekokulu müdürleri ile öğrencilerin katıldığı etkinlikte Ezine MYO yanında hazırlanan alana, refahın bolluğu ve sembolü zeytin ağacı dikimi gerçekleştirildi.

Ezine MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap Özden, ÇOMÜ’nün 25. yılı anısına tertip ettikleri Zeytin Ağacı Hatıra Ormanı’nın hazırlanmasına katkı sunan Belediye Başkanı Babaoğlu’na teşekkür etti.

Rektör Acer, gelecek nesillere bırakabileceğimiz en doğal mirasın ormanlar olduğuna dikkat çekerek ilk zeytin fidanını elleriyle dikti.