0

ÇOMÜ Dergiye TÜBİTAK’tan Tebrik

Bu Haber 2339 Kez Okundu
  • Paylaş:
ÇOMÜ Dergiye TÜBİTAK’tan Tebrik

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü bünyesinde hazırlanan ve üniversitemizde gerçekleştirilen bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal etkinliklerin, mekansal gelişimlerin, yeni açılan birimlerin, birimlerdeki yeniliklerin, röportajların ve özel sayfaların yer aldığı ÇOMÜ Dergi ile ilgili Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumundan (TÜBİTAK) ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’e bir tebrik yazısı geldi. 

TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Doç. Dr. İlker Murat Ar’ın gönderdiği tebrik yazısında şu ifadelere yer verildi: 

“Üniversitenizin yayın organı ÇOMÜ Dergi’yi memnuniyetle inceledim. Bu vesile ile böylesine zengin içerikli ve emek dolu bir yayını hazırlama vizyonunu ortaya koyan şahsınız başta olmak üzere emeği geçen tüm üniversite çalışanlarını tebrik ederim.” 

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, TÜBİTAK’tan gelen tebrik yazısına istinaden şunları söyledi: “Toplumumuzun yaşam kalitesinin artmasına ve ülkemizin sürdürülebilir gelişmesine hizmet eden, bilim ve teknoloji alanlarında yenilikçi, yönlendirici, katılımcı ve paylaşımcı bir kurum olma vizyonunu benimseyen TÜBİTAK’tan, üniversitemizin haberlerini ve gelişimini kamuoyuyla paylaşmamıza vesile olan ÇOMÜ Dergi ile ilgili gelen beğeni ve tebrik ifadeleri, kalite odaklı, yenilikçi ve girişimci bir üniversite olmak misyonuyla hizmet veren üniversitemizi gururlandırmıştır. Kalitesini her geçen gün arttırarak çalışmalarına devam eden ÇOMÜ Derginin hazırlanmasında emeği geçen başta Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü olmak üzere, dergiye katkı sunan tüm birimlere ve personele ÇOMÜ adına teşekkürlerimi sunuyorum.” 

ÇOMÜ Derginin tüm sayılarına, ana sayfamızdaki “Hızlı Menü”nün altında yeni aktif olan “Yayınlarımız” sekmesinden ulaşabilirsiniz.