0

25. Yıl Etkinliklerine Koç Holding Destek Verecek

Bu Haber 3225 Kez Okundu
  • Paylaş:
25. Yıl Etkinliklerine Koç Holding Destek Verecek

ÇOMÜ’nün 25. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerini Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Koç Spor Fest ile birlikte gerçekleştirme önerisine hem federasyon hem de Koç Holding yöneticileri destek verdi. Koç Holding üst düzey yöneticilerinden; Koç Kurumsal Marka Müdürü Okyar Tuncel, Koçfest Genel Koordinatörü Levent Mergen ve Sportsnet Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Görgün; Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret etti.

25. Yıl etkinliklerinin üniversite kampüsünde Koç Fest kalitesinde düzenlenmesi konusunda mutabakata varıldı. ÇOMÜ 25. Yıl Kutlama Etkinlikleri Komite Başkanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit ile BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantı sonrası Terzioğlu Yerleşkesinde organizasyonun düzenleneceği alanlarda incelemelerde bulunuldu.

Koç Holding, topluluk şirketleri ile birlikte, müzik ve eğlenceyi üniversitelere taşımak, öğrencilere özel bir festival yaratmak ve bunu gelenekselleştirmek adına 2006 yılında itibaren Koç Spor Fest etkinliklerini başlattı. Son 10 yılda 34 şehir gezerek 89 festival düzenleyen Koç Holding, 2017 yılında ziyaret edilecek ilk lokasyon olarak Çanakkale’de karar kıldı. Sporun toplum hayatının kalitesini arttırdığına ve gençlerin bedensel ve ruhsal gelişimine katkı sağladığına inanan Koç Holding, Koç Spor Fest projesi kapsamında 2009 yılında Üniversite Sporları Federasyonu işbirliği ile “Türkiye Üniversite Spor Oyunları”nın ana sponsorluğunu üstlendi.