ÇOMÜ’de “Vefa Günleri Mehmet Akif Ersoy’un Hayatı” Konulu Konferans Düzenlendi

ÇOMÜ’de “Vefa Günleri Mehmet Akif Ersoy’un Hayatı” Konulu Konferans Düzenlendi

Haber-Foto: Ahmet Türker

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ) “Vefa Günleri ve Mehmet Akif Ersoy’un Hayatı “ konulu konferans düzenlendi.

Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, Troia Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa, İstanbul Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut konuşmacı olarak katıldı. Konferansa, ÇOMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Süha Özden, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, akademisyenler, kurum ve kuruluşların daire müdürleri, öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mehmet Özkan, İstanbul Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut’u ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. İstanbul Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut ise Millî Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un hayatından kesitler aktararak, gelecek nesillerin Mehmet Akif Ersoy’un yaşamını örnek almaları gerektiğini vurguladı.

Düzenlenen konferans, hediye takdimi ile son buldu.