ÇOMÜ’de Disiplin Hükümleri ve Muhakkiklik Hizmet İçi Eğitimi Eğitim Semineri Yapıldı

Haber-Fotoğraf :Ahmet Türker

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ve Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile 657 S.Y Disiplin Hükümleri ve 4483 S.Y Muhakkiklik Hizmet İçi Eğitimi, ÇOMÜ Siyasal Bilimler Fakültesi Cemil Meriç Konferans Salonunda yapıldı. Eğitim seminerine, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Genç ve Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Prof. Dr. Levent Genç, Prof. Dr. Ahmet Erdem ve Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy birer konuşma yaptı. Yapılan konuşmaların ardından, gün boyu sürecek eğitim seminerinde ÇOMÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, 657 S.Y Disiplin Hükümleri ve 4483 S.Y Muhakkiklik Hizmet İçi Eğitimi sunumunu gerçekleştirdi.