ÇOMÜ Yönetimi MÜSİAD’ı Ziyaret Etti

ÇOMÜ Yönetimi MÜSİAD’ı Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Kampüs alanlarının yapısal gelişiminden sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Genç , ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Camii Müştemilat Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Doç. Dr. Ünal Kızıl birlikte Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Çanakkale Şubesi’ni ziyaret etti.

MÜSİAD Çanakkale Şube Başkanı Ali Osman Yıldız ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen ÇOMÜ idarecileri, üniversite içerisinde yapımı devam eden Terzioğlu Kampüsü Camii’nin hali hazırdaki durumuyla ilgili bilgi aktardılar ve caminin kısa süre içerisinde tamamlanabilmesi için destek talebinde bulundular.

MÜSİAD Çanakkale Şube Başkanı Ali Osman Yıldız, Çanakkale’nin göz bebeği olan ÇOMÜ’de yapımı devam eden üniversite camiinin planlanandan daha kısa sürede tamamlanabilmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.