Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Ensar Vakfında Haftalık Düzenlenen Söyleşiye Katıldı

Bu Haber 2098 Kez Okundu

Ensar Vakfı Çanakkale Şubesinin haftalık söyleşilerinin bu haftaki konuğu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer'di. Ensar Vakfı’nda gerçekleştirilen söyleşide, "Türkiye'de Yükseköğretim ve Üniversitemiz" konusu ele alındı. ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer'in değerlendirmelerinin ardından soru-cevap kısmı ile tamamlanan söyleşide, Ensar Vakfı Çanakkale Şubesi başkanı Avukat Sebahattin Güner, İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Ömer Şahin, GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu, Doç. Dr. Bünyamin Bacak'ın yansıra, kamu kurumlarının yöneticileri, akademisyenler ve öğrenciler de yer aldılar.