0

Dardanos Yerleşkesi Fenerbahçe Spor Okulu Yaz Kampına Evsahipliği Yapıyor

Bu Haber 1918 Kez Okundu
  • Paylaş:
Dardanos Yerleşkesi Fenerbahçe Spor Okulu Yaz Kampına Evsahipliği Yapıyor

Türkiye’nin birçok yerinden gelen minik futbolcularla geleceğin yıldızlarını yetiştiren Fenerbahçe Spor Okulları ; bu yaz kamp yeri olarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Dardanos Yerleşkesini seçti. 

Yaz kampının açılışında konuşan Fenerbahçe Spor Okulları Koordinatör Yardımcısı Göksu Arı “Fenerbahçe spor okulları 2016 Çanakkale yaz kampımıza desteklerinden ötürü sayın Rektörümüze teşekkür ediyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü ve Spor Okullarının bu yıl ki kampına hoş geldiniz .Keyifli verimli kamp olmasını diliyorum”.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ise “Fenerbahçe Spor Okullarını, beraberindeki misafirlerimizi ve sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Şuan ben kendimi en mutlu hissedebileceğim bir ortamdayım. Böyle bir manzara benim için müthiş . Bende en az sizin kadar futbolu seven birisiyim. Sizin yaşlarından beri hep futbolun içerisinde oldum. Oynadım, seyrettim hatta bugün bile oynamaya çalışıyoruz. Yanımda  spor okulumuzun müdürü Necati hoca var. O bize maçlar organize eder. Burada şu an sizin bulunduğunuz mekânda futbol oynarız. Lise takımında oynadım daha sonra birçok yerde futbol oynadım. Beşiktaşlıyım ama Fenerbahçe’nin Türkiye’nin geçmişi en parlak takımı olduğunu da biliyorum. Buna rağmen Beşiktaşlıyım. Sizin yaşınızdayken hep şunu hayal ederdim. Keşke bir gün Beşiktaş’ın spor okulunda eğitim görebilseydim derdim ama bu hiçbir zaman gerçekleşmedi. Size baktığım zaman ne kadar şanslı gençler olduğunuzu söylemem lazım. Bunun değerini eminim biliyorsunuz. Dolayısıyla keyfini çıkarın, kendinizi geliştirme çalışın” dedi.

Gençlere tavsiyelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer  “Söyleyeceğim ikinci şey de şu; sizin yaşlarınızda başlayıp çok başarılı futbol oynayan ama devamını getiremeyen abileriniz oldu. Sebebini size söyleyeyim. Arkadaşlarınıza ve onların haklarına saygı gösteren, onları seven kişiler olmadıkça hiçbir şekilde ne kadar iyi futbol oynarsanız oynayın ilerleyemezsiniz. O yüzden etrafınızdaki arkadaşlarını seven, koruyan, onlara saygı gösteren, kavgadan gürültüden uzak duran kişiler olduğunuz sürece sizi ilerde Fenerbahçe A takımda, Milli Takımda oynarken göreceğiz. Sizleri burada gördüğümüze çok mutlu olduk. Bu mekân size her zaman açık. Keyifli futbol antrenmanları diliyorum” şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraflar: Tuncay Ak