0

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Bu Haber 2193 Kez Okundu
  • Paylaş:
 Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)  Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, ÇOMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Ahmet Barutçu, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, ÇOMÜ Tıp Fakültesi akademisyenleri, idarecileri ve çok sayıda velinin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Müzik dinletisinin ardından protokol konuşmalarına geçildi. ÇOMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Barutçu açılış konuşmasında şunları söyledi.

“Bu manevi ve güzel şehirden öğrencilerimiz mezun oldular. Tüm öğrencilerimize başarılarla dolu bir hayat diliyorum. Anne ve babanıza nasıl davranıyorsanız tüm hastalarınıza da öyle davranın. Sevgiyi ve hoş görüyü de yanınızdan eksik etmeyin ”dedi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar da;” Öğrencilerimizin heyecanına ortak olduk. Türkiye’nin en kıymetli yerlerinden birinde Çanakkale’de bulunmaktasınız ve Çanakkale’nin ruhunu yaşadığımız, tarihi değerleri ve kültürüyle, coğrafi güzelliğiyle cumhuriyetin kuruluşuna ruhunu veren, düşüncesini sevgisini katan bu şehirde bulunmak ve yine bu şehirde kurulmuş olan ÇOMÜ gibi çok değerli bir Üniversite’den mezun olmak, takdire şayan bir tercihtir. Bu tercihi yaptığınız için, öncelikle üniversitemiz adına size teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerine şöyle devam etti.

“ Bizler, sizlerin en iyi eğitimi almanız için elimizden geleni yaptık. Sizlerden bu ülkenin de beklediği hizmetler olacaktır. Sağlık ordusunun bir mensubu oluyorsunuz. Yapacağınız hizmetleri vatan borcu olarak görmenizi istiyoruz. Sevgiyle ve gönülden yapınız. Böylelikle başarı da mutlak gelecektir. Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Protokol tarafından öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edilirken, kep atma töreniyle mezun olan öğrencilerin büyük coşku yaşadığı gözlendi.