Teleferik Proje Filmi Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti

Teleferik Proje Filmi Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti

Teleferik Proje Filmi Tanıtım Toplantısı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörlük Senato Odası’nda gerçekleşti. Toplantıya ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, Mimarlık Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, İletişim Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Hülya Önal, Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Doç. Dr. Sibel Tan, Genel Sekreter Sami Yılmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel, Öğr. Gör. Gökhan Akça, Çağlar Doğru, Proje Koordinatörü Yücel Baştan katıldı.

Proje Koordinasyon Merkezi ve İletişim Fakültesi’nin çalışmalarıyla hazırlanan Teleferik Proje Filmi izleyenlerden büyük beğeni topladı. Yönetmenliğini İletişim Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Hülya Önal’ın yaptığı Teleferik Proje Filmi’nde kamera ve kurgu da Öğr. Gör. Gökhan Akça, animasyonların hazırlanmasında ise Çağlar Doğru yer aldı.