"Bir Tatlı Gülüş Almaya Geldik" Adlı Etkinlik Gerçekleşti

23 Nisan Çocuk Bayramı Haftası'nda Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Fatma Yılmaz Kurt koordinatörlüğünde   'Bir Tatlı Gülüş Almaya Geldik' adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)  Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer,   Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel, ÇOMÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Aşık, İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş ile birçok davetli katıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Servisi'nde yatan hastalar ziyaret edilerek hediye takdim edildi.

Ziyarette, Vali Erkal ve Rektör Acer, tedavi gören küçük hastalar ile tek tek ilgilenip geçmiş olsun dileklerinde bulundular.