GSF Öğretim Görevlisi Hattat İsmail Öztürk’ün Sergisi Nisan Sonuna Kadar Açık Olacak

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. yılı etkinlikleri kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Hattat İsmail Öztürk'ün eserlerinden oluşan merhum Mehmet Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" şiirinin ana temasını oluşturduğu sergi Çanakkale Şehitler Abidesi Geçici Sergi Salonu'nda açıldı.

Sergi 18 Mart 2016 tarihinde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle, protokolün de katılımıyla açıldı. Sergide Çanakkale Şehitlerine şiirinin tamamı, belirlenen bölümleri, bazı eserlerde bir beyitin veya ifadenin yazıldığı metinlerin değişik formlarda yapılan uygulamalardan oluşuyor.

Sergi Nisan ayı sonuna kadar her gün 09:00 / 17:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.