2

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’i Makamında Ziyaret Etti

Bu Haber 1399 Kez Okundu
  • Paylaş:
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’i Makamında Ziyaret Etti

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Taraftar Dernekleri Sorumlusu Selçuk Kaynarkan, Çanakkale 1903 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Orhan Dom’da hazır bulundular.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ziyarette yaptığı konuşmada Beşiktaş’ın Türkiye’nin en köklü kulüplerinden bir tanesi olduğuna dikkat çekerek “Benim çocukluğum BJK ismini gururla söylemekle geçti. Beşiktaş taraftarıyım. BJK kulüp olarak saygın bir imaja sahip. Sakinliği, kararlılığı, mücadeleciliği ve başarılarıyla kendini göstermiş bir kulüp. Benim gençliğimde Metin gibi Ali gibi karakterli ve çalışkan futbolcular Beşiktaş’ı simge kulüp haline getirmiştir. Beşiktaş’ın bu imajı devam ediyor. Şu anda da lider. Şu an ki başkanı sayın Fikret Orman’ı ağırlamakta bizler için gurur vesilesi. “ şeklinde konuştu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise “Beşiktaş kamu yararına bir dernek. Bu çocuklar, insanlar bizim insanlarımız. Biz de Sayın Rektörümüz gibi insanlığa hizmet ediyoruz.  Beşiktaş’ın bir üniversite kurması gerektiğine inanıyordum. Bunun için de harekete geçtik. Beşiktaş Kabataş Üniversitesi kuruyoruz. Neden Kabataş ile bir araya geldik diye sorular oluyor, bizim bir eğitim arkaplanımız yok. Eğitim ayrı bir uzmanlık alanı. İnşallah yeni dönemde eğitime çok yatırım yapacağız. ÇOMÜ’de 46 bin öğrenci varmış . Bu müthiş bir rakam. Beşiktaşlı olmayanlar bile Türkiye’de Beşiktaş’a büyük sempati duyar. Biz de öyle bir duruş ortaya koyarız. Buradaki dernek başkanımızla üniversitemiz zaman zaman ortak projelere imza atıyorlar. Rengi ne olursa olsun ne kadar çok ülkesine faydalı insanlar yetiştirebilirsek ne mutlu“ dedi.

Ziyaret karşılıklı hediye takdimiyle sona erdi.