ÇOMÜ Futsal Erkek Takımı Yenilgisiz Şampiyon

ÇOMÜ Futsal Erkek Takımı Yenilgisiz Şampiyon

Antrenörlüğünü Doç. Dr. İlhan Adiloğulları’nın yaptığı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)  Futsal Erkek Takımı 14-18 Mart 2016 tarihleri arasında Edirne’de düzenlenen 2. Lig Futsal müsabakalarında yenilgisiz şampiyon olarak büyük bir başarıya ulaştı.

Takımın teknik sorumlusu Doç. Dr. İlhan Adiloğulları “Bizlerin amacı ÇOMÜ ailesini hem saha içi hem de saha dışı davranışlar ile iyi bir şekilde temsil etmektir. Sporcularımız büyük öz veri göstererek hem saha içi hem de saha dışında tüm otoriteler tarafından parmakla gösterilen bir ekiptir. Onlar ortaya koydukları davranışlar ile ÇOMÜ ailesini her zaman gururlandırdılar. Geçtiğimiz yıl katıldığımız Futbol 2. Lig Müsabakalarında da yenilgisiz şampiyon olduk. Bu sene de Futsal branşında aynı sporcu grubu ile üniversitemizi temsil ederek, yenilgisiz şampiyon olduk. 2 yıldır bizlere ve üniversitemize bu gururu yaşatan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.