Bayramiç MYO’da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Çanakkale Savaşları’nın Yıldönümü Programları Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Bayramiç Meslek Yüksekokulu’nda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Savaşları’nın Yıldönümü programı düzenlendi.

Bayramiç Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan “12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Savaşları’nın Yıldönümü” programı, yüksekokul konferans salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinliğe, öğretim elemanları ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Çanakkale Savaşları’nı anlatan videolar, Mehmet Akif Ersoy’un hayatı, İstiklal Marşı’nın kabulü ve önemi konulu konuşma, İstiklal Marşı’nın 10 kıtasının okunması, şiirler, oratoryo ve türkü dinletisi ile devam etti.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazan Arifoğlu’nun, emeği geçen öğrencilere teşekkür belgesi takdim etmesiyle program sona erdi.