0

Plastik Cerrahi Polikliniği Yeniden Hizmet Vermeye Başladı

Bu Haber 8927 Kez Okundu
  • Paylaş:
Plastik Cerrahi Polikliniği Yeniden Hizmet Vermeye Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Plastik Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Ergin Yücel göreve başladı.

Yeni yılla birlikte ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik Cerrahi Polikliniği’nde göreve başlayan Yrd. Doç. Dr. Ergin Yücel Çanakkale halkına faydalı olacağına inandığını belirterek “Polikliniğimiz yeni açıldı. Plastik Cerrahi’nin bünyesinde olan tüm hastalıklarla ilgili ameliyatların tarafımızca yapılması planlanmaktadır. Şimdiye kadar edindiğimiz tecrübe ve birikimimizi Çanakkale halkına faydalı olmak için kullanacağız” dedi.

Plastik Cerrahi’nin ilgilendiği alanlar konusuna değinen Yücel “Plastik Cerrahi halk arasında daha çok estetik yönüyle bilinen bir bölüm. İsmimizin bütünü de zaten Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi olarak geçer. Özellikle bilinmeyen yönü Rekonstrüksiyon kısmıdır. Plastik cerrahi ayak parmak ucundan, saç teline kadar tüm vücut kısımlarının hastalıklarıyla ilgilenir. Her türlü yara, yanık onarımı, doğumsal dudak, damak yarığı gibi baş ve yüz bölgesindeki anomaliler, doğumsal el anomalleri (parmaklarda yapışıklık ya da 6 parmak gibi), el yaralanmaları (tendon- sinir- damar onarımları), estetik burun ameliyatları, memenin küçültme büyütme gibi estetik ameliyatları, yine halkımız arasında çok bilinmeyen meme kanseri sonrasında memenin alınması sonrasında yeni meme yapımı, kazalar sonrası her türlü yüz kemiklerinin kırıkları, yüz bölgesindeki tümörlerin çıkarılması ve sonrasında oluşan defektlerin kapatılması, göz kapağı ameliyatları, trafik kazaları sonrasında açık yaraların kapatılması, mikrocerrahi ile onarım, kulakla ilgili (kepçe kulak, doğuştan kulak yokluğu) ameliyatlar, çenenin bozuklukları, yağ alma, botoks vs. estetik uygulamaları gibi birçok hususta halkımıza hizmet vermeyi planlamaktayız.” şeklinde konuştu.