Uyuşturucu İle Mücadele İl Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Uyuşturucu İle Mücadele İl Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Valiliği Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurulu Toplantısı, İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Çanakkale Valisi Hamza Erkal’ın yanı sıra İl Protokolü ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun,Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mesut Erbaş ile Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hülya Ertekin katıldılar.

Mücadele İl Kurulu’nun 2015 yılındaki faaliyetlerini içeren sunumun gerçekleştirilmesinin ardından, uyuşturucu ile mücadele aksiyon planı ve stratejisi masaya yatırıldı.

Toplantıda bir değerlendirme yapan Çanakkale Valisi Hamza Erkal, toplum için ciddi bir problem olan konunun, tüm kurumları ilgilendirdiğine ve bu noktada kurumlara da görev düştüğüne dikkat çekti.