Lapseki MYO’da Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Lapseki MYO’da Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lapseki Meslek Yüksekokulu’nda Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Gelibolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Elagöz, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ile akademik ve idari personel katıldı. Toplantıda, Lapseki Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Engin Gür, okulun vizyon ve misyonu konusunda bilgilendirme sunumu yaparak okulun fiziki yapısı, öğrenci durumu ve akademik faaliyetler hakkında bilgiler verdi, kısa ve uzun vadeli planlar noktasında paylaşımda bulundu.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ise, akademik kurul toplantısı ve bir araya gelmenin önemini ve bundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2015 yılı süresince gerçekleşen faaliyetler konusunda değerlendirmelerde bulundu, akademik personelin dilek ve temennilerini dinledi, imkanlar dahilinde her zaman personelin destekçisi olacaklarını belirtti.