Ezine MYO’da 2015-2016 Güz Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Ezine MYO’da 2015-2016 Güz Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ezine Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Güz Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer'in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokullarından Sorumlu Koordinatör Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ile Ezine Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personelinin katıldığı toplantıda Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap Özden güz yarıyılını değerlendirerek yüksekokulun ihtiyaç ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ise ÇOMÜ’de gerçekleştirilen akademik, idari ve fiziki yeniliklerden bahsederek, yüksekokulun talepleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Toplantı akademik personelin görüş ve önerilerini aktarmasıyla tamamlandı.