Yrd. Doç. Dr. Umut Germeç’in Düzenlediği Sergi Caddebostan Kültür Merkezi’nde Açıldı

20 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek sergide, Ahmet Umur Deniz (MSGSÜ GSF Resim Bölümü), Erkin Keskin (Uludağ Üniversitesi, Eğitim Fakültesi - Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü), Mahmut Durmuş (Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi - Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü), Dalila Özbay (NKÜ, Güzel Sanatlar - Tasarım ve Mimarlık Fakültesi),  Desen Halıçınarlı (İTÜ, Güzel Sanatlar Bölümü), Mediha Sevinç (Okan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi), Nedret Yaşar (Kemerburgaz Üniversitesi) gibi çeşitli üniversitelerden öğretim elemanları yer alıyor.

Boya resim ile birlikte gravüre de ağırlık veren, gravürleriyle ulusal ve uluslararası sergilerde, sempozyumlarda önemli başarılar gösteren Mesut Eren, Beyza Boynudelik, Aslıhan Kaplan Bayrak, Setenay Alpsoy gibi sanatçıların da içinde olduğu “Türkiye Gravürü Sergisi’nde 20 sanatçının 40 gravürü sergileniyor.

Sergiye katılan sanatçılar, Ahmet Umur Deniz, Artin Demirci, Aslıhan Kaplan Bayrak, Beyza Boynudelik,Dalila, Desen Halıçınarlı, Erkin Keskin, Eray Özcan, Esin Ok, Enis Malik Duran, Gurur Birsin, Kadir Selçuk Yaşa, Mahmut Durmuş, Mediha Sevinç,Mesut Eren, Nedret Yaşar, Samet Kapoğlu, Setenay Alpsoy, Sibel Kırık, Umut Germeç.