Ezine MYO’da Ağaç Dikme Şenliği Gerçekleştirildi

Ezine MYO’da Ağaç Dikme Şenliği Gerçekleştirildi

Ezine Meslek Yüksekokulu’nda Ezine Belediyesi’nin katkılarıyla ağaç dikme şenliği gerçekleştirildi. Ağaç dikme şenliği öncesinde ise Genç Liderler Topluluğu’nun düzenlediği kahvaltı organizasyonu ile öğrenciler renkli bir gün geçirdiler.

Etkinliklere Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal,  Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlke Evin Gencel, Teknopark Sorumlusu ve Gökçeada MYO Müdürü ve aynı zamanda Genç Liderler Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Erkan Bil, Belediye Meclis Üyeleri Salih Özten, Mustafa Çetin, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Pala, Gençlik Kolları Başkanı Selim Şatro, Gençlik Kolları Üyesi Meriç Akgün ve Ezine Belediyesi Hizmet Müdürü Saadettin Arslan katıldı.

Ezine Belediyesi’nin ağaçların dikilmesine uygun hâle getirilmesi için yaptığı uzun ve yoğun çalışma sonrası Ezine MYO çevresine yaklaşık 250 ağaç dikildi.