İlahiyat Fakültesi Tacettin Aslan Uygulama Camii’nde Mevlid-i Şerif Programı Düzenlendi

Resmi açılışının önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmesi beklenen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Şekerpınar Yerleşkesi’ndeki İlahiyat Fakültesi Tacettin Aslan Uygulama Camii’nde, Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’in doğumu münasebetiyle mevlid-i şerif programı düzenlendi.

Akşam namazını müteakip başlayan mevlid programına Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın yanı sıra ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem ve Prof. Dr. Mirza Tokpunar, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hidayet Işık, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Caminin yapımını üstlenen işadamı Tacettin Aslan’ın da katıldığı mevlid-i şerif programının sonunda yemek ikramı gerçekleştirildi.