Çanakkale Belediye Başkanı, ÇOMÜ’de Derse Girdi

Çanakkale Belediye Başkanı, ÇOMÜ’de Derse Girdi

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölümü’nde halkla ilişkiler dersine konuk oldu. ÇOMÜ öğretim elemanı Gökhan Bayram tarafından verilen halkla ilişkiler dersine katılarak yöneticilik ve iletişim konulu ders veren Belediye Başkanı Gökhan, öğrencilere kandil simidi ikram etti.  İİBF Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Erkul’un da dinlediği derste belediye başkanı, “yönetici hükmeden değil yön verendir” mesajını iletti.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, verdiği derste yöneticinin birlikte yönetimi önemsemesi gerektiği, adalet, şeffaflık ve hesap verebilir olmanın bir yönetici için önemli olduğu, insanları sürece katmanın sonucunda doğrunun bulunacağı, ortak aklın devreye gireceği ve alınan kararların sahiplenilmesinin sağlanacağını belirtti. Belediyecilik çalışmalarından örnekler sunan Çanakkale Belediye Başkanı;  ifade hakkı tanımak yönetici olacakların önemle üzerinde durmaları gereken bir husustur ifadesini kullanarak “böylelikle memnuniyet kazanırsınız, dedikoduları azaltırsınız, sorunları bilebilirsiniz” dedi.