0

Rektör Yardımcısı Erdem, Yapı İşleri Daire Başkanlığı Personeliyle Toplantı Gerçekleştirdi

Bu Haber 1203 Kez Okundu
  • Paylaş:
Rektör Yardımcısı Erdem, Yapı İşleri Daire Başkanlığı Personeliyle Toplantı Gerçekleştirdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Genel Sekreter Sami Yılmaz ve kampüs alanlarının yapısal gelişiminden sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Genç, Yapı İşleri Daire Başkanlığı personeli ile Senato salonunda bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda Yapı İşleri Daire Başkanı Güven Ünal, Yapı İşleri Daire Başkanlığı’nın personeli ve çalışma alanları ile ÇOMÜ’nün devam eden ve yapılması planlanan yapısal projelerini içeren bir brifing sundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem özverili çalışmalarından dolayı Yapı İşleri Daire Başkanlığı personeline teşekkür ederek “Özellikle son yıllar üniversitenin yapısal anlamda hızla büyüdüğü dönem oldu. Yeni yönetim olarak ne katabiliriz, aldığımız çıtayı ne kadar yükseltebiliriz bunu sağlamak için buradayız. Amacımız verimliliğimizin her geçen gün artması. Beklentimiz ivmenizi kaybetmeden daha da hızlanarak her geçen gün daha güzel işler yapmanız. “ dedi.

Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Genç ise “Yönetim olarak şöyle bir prensip içerisindeyiz. Bir yerde sorun varsa o sorunu çözecek kişiler yine oradaki kişilerdir. Güven Bey’in önderliğinde güçlü çalışmalar yapmışsınız. Mevcutlar güzel ama zaman değişti, zamanla beraber yaşanan değişime ayak uydurmamız gerekiyor. Zamana ayak uydurabilmek için neye ihtiyacımız var, bunları sizinle konuşmak için buradayız” şeklinde konuştu.

Toplantı soru-cevap bölümüyle sona erdi.