0

EBYS Birim Sorumlularına Eğitim Verilmeye Başlandı

Bu Haber 1719 Kez Okundu
  • Paylaş:
EBYS Birim Sorumlularına Eğitim Verilmeye Başlandı

2016 yılında Elektronik Belge Yönetim Sistemine (EBYS) geçilmesi planlanan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde, EBYS ile ilgili verilen eğitimlere devam ediliyor.

TÜRKSAT Belge Yönetimi Eğitim Koordinatörlüğünden Fatih Aydoğan, Bora Emri ve Hasan Karakaşoğlu tarafından, ÇOMÜ EBYS Birim Sorumlularına eğitim verilmeye başlandı. Ziraat Fakültesinde gerçekleştirilen eğitime ÇOMÜ EBYS Koordinatörlüğü görevlileri Okutman Cumali Yaşar ve Alper Tükel de katıldı.

Beş gün boyunca sürecek eğitimlerde, birim sorumluları aldıkları eğitimle, tüm birimlerdeki personelin sisteme girişlerinde karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmak, e-imzanın kurulumu, yetkilendirmeleri konularında yardımcı olacaklar.

Eğitim öncesi konuşan ÇOMÜ Genel Sekreteri Sami Yılmaz, EBYS’nin avantajlarından bahsederek e-imza ile yazı işlemlerinin çok kısa sürede yapılabileceğini ve arşivleme için kullanılan depo alanlarına duyulan ihtiyacın da ortadan kalkacağını ifade etti. Yılmaz, ÇOMÜ’nün EBYS’ye adaptasyonu sürecinde destek verenlere teşekkür ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.