5

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı Öğrencilerinden Yıl Sonu Sergisi

Bu Haber 3537 Kez Okundu
  • Paylaş:
Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı Öğrencilerinden Yıl Sonu Sergisi

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencilerinin hazırladığı yıl sonu kısa film gösterimi ve fotoğraf sergisi İİBF Cemil Meriç Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencilerinin hazırlamış olduğu kısa filmlerin izlendiği etkinlikte “En İyi Kurmaca” ve “En İyi Belgesel” dalında ödüller verildi. Kurmaca dalında 2. sınıf öğrencisi Doğa Yücel'in yönetmenliğini yaptığı ''Bu Sevda Başka Sevda'' filmi ödüle değer bulunurken, belgesel dalında yine 2. sınıf öğrencisi Hatice Kübra Köse ve Büşra Kibaroğlu'nun yönetmenliğini yaptığı “Vatan İçin” belgeseli ödüle değer bulundu. Öğrenciler, günün anısına hazırlanan ödülleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu ve Görsel İşitsel Teknikler Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Feyza Dereköy'den aldılar. Ayrıca kısa filmlerin yapımında görev alan öğrenciler ile fotoğrafları sergide yer alan öğrencilere teşekkür belgeleri de takdim edildi.

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin 2014-2015 eğitim öğretim yılı boyunca çeşitli dersler kapsamında hazırladıkları fotoğraflardan oluşan serginin açılışı da İİBF giriş katında gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu öğrencileri ve emeği geçenleri kutlayarak ileriki yıllarda da bu tür etkinliklerin devam etmesini dilediğini söyledi.

27 Mayıs 2015 tarihine kadar İİBF giriş katında gezilebilecek olan sergide çeşitli tekniklerle çekilmiş fotoğraflar katılımcıların beğenisini topladı.