İçeriğe geç

ÜAK Başkanlığında Önemli Ziyaret: Türk Eğitim-Sen’den Rektörümüz Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Bu Duyuru 152 Kez Okundu
  • Paylaş:

Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih İşcan, Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Başkanlığı görevini üstlenen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu’na, ÜAK’ın Ankara’daki makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mesleki ve kurumsal iş birliği olanaklarının ele alındığı ziyarette Prof. Dr. Fatih İşcan, Rektör Erenoğlu’nun ÇOMÜ’de gerçekleştirdiği özverili çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek yeni görevinde de Türk yükseköğretimine önemli katkılar sunacağına olan inançlarını dile getirdi. Prof. Dr. İşcan, Prof. Dr. Erenoğlu’nun yönetim vizyonu ve akademik birikimiyle Türkiye genelinde başarılı işlere imza atacağına güvenlerinin tam olduğunu vurgulayarak tebriklerini ve başarı dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Üniversitelerarası Kurul Başkanı ve ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu ise kurumlar arası güçlü iş birliğinin ve istişarenin yükseköğretimin niteliğini artırmadaki önemine dikkat çekti. Nazik ziyaretleri, destekleri ve iyi dilekleri için meslektaşı Prof. Dr. Fatih İşcan’a teşekkür eden Prof. Dr. Erenoğlu, akademik camianın tüm paydaşlarıyla koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ve iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi.