1

ÇOMÜ 'de Kurum İçi Bayramlaşma Gerçekleşti

Bu Duyuru 606 Kez Okundu
  • Paylaş:

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) kurum içi bayramlaşma merasimi gerçekleştirildi.

ÇOMÜ’lü idareciler, akademisyenler ve idari personelin katıldığı bayramlaşma merasiminde Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu personel ile tek tek bayramlaştı ve bir konuşma gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, ÇOMÜ Ailesinin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak kurum kültüründen ve son dönemde eğitim, öğretim, araştırma, geliştirme ve toplumsal katkı alanlarında gerçekleştirilen çalışmalardan büyük bir gurur duyduğunu vurgulayarak şunları söyledi: 

“Bu tür etkinlikler gerçekten kurum kültürü, kurum aidiyeti ve bir arada olmanın önemli birer örneğini oluşturmaktadır. Üniversitemizde son dönemde eğitim, öğretim, araştırma, geliştirme ve toplumsal katkı alanlarında gerçekleştirilen çalışmalarımızdan gurur duyuyorum. Bizler üniversite olarak ulusal, uluslararası ve kalite odaklı çalışmaları yoğun ve önemli bir şekilde faaliyete geçiriyoruz.

Üniversitemiz YÖKAK’tan 5 Yıllık Tam Kurumsal Akreditasyon Belgesi alarak bu yarışta ileride olduğumuzu bir kez daha ortaya koymuş olduk. Spor Dostu Kampüs değerlendirmesi sonucunda 208 üniversite arasında ÇOMÜ Türkiye 3.sü oldu. Bizlerde bu gurur yaşıyoruz. Son zamanlarda birçok başarıyı elde ettik. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ailesi olarak, bilimin ışığında evrensel değerlere bağlı, topluma faydalı bireyler yetiştirme misyonumuzu sürdürürken, bayramların bize sunduğu bu güzellikleri hayatımızın her anına yaymayı hedefliyoruz. İnsani değerleri ön planda tutan, hoşgörü ve empatiyle hareket eden bir toplum inşa etme çabalarımızın bir yansımasıdır bayramlar.

Hep birlikte daha ileri diyerek, daha çok çalışmalara, projelere ve etkinliklere imza atacağız. Son olarak katılım gösteren akademik personel ve idari personelimize teşekkür ederim” dedi.

Rektör Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini dileyerek konuşmasını tamamladı. 

Bayramlaşma toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi