0

Halkla İlişkiler Öğrencileri Atikhisar Barajı’nı Temizledi

Bu Duyuru 130 Kez Okundu
  • Paylaş:

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri; sosyal sorumluluk projesi dersi kapsamında, Çanakkale’nin su kaynağı Atıkhisar Barajı’nın çevresinde çöp topladı. Onlarca poşet çöp toplayan öğrenciler, alanın temiz kalması için alana yen çöp konteyneri de konulmasını sağladı.  

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri; bitirme projesi olarak “Yeşil İz Sosyal Sorumluluk” projesini hayata geçirdi. Çanakkale halkının tek su kaynağı olan Atıkhisar Barajı çevresinde piknik olarak kullanılan bir alanı geçen yıl da temizleyen Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri, projeyi bu yıl da geliştirerek devam ettirme kararı aldı.

Devlet Su İşleri 252’inci Şube (Çanakkale) Müdürlüğü ile Çanakkale Katı Atık Birliği'nin iş birliğiyle hayata geçirilen projede öğrenciler, Atikhisar Barajı çevresini titizlikle temizledi. Biçilen otların arasındaki çöplerin yanı sıra şişe kırıkları ve izmarit gibi küçük çöpleri de toplayan halkla ilişkiler öğrenciler, 50’den fazla en büyük boy çöp poşetini doldurdu. Temizlik yaparken kendilerini de korumak için inşaat eldivenleri ve şapkalar takan ÇOMÜ öğrencileri, temizlik sonrası alanın temiz kalması amacıyla alana yeni bir çöp konteyneri yerleştirilmesini sağladı. 

Fotoğraf Albümü